Partners

Våra samarbetspartners

Vi är anslutna till BDS, vilket innebär att vi kan erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa bildelar till konkurrenskraftiga priser. Skulle vi inte ha något på lager så levereras det snabbt till oss.

  Traktortillverkare sprungen ur märket Case IH. Traktorer av hög kvalitet som tål den krävande användning som ett lantbruk ställer. Kom gärna in och provkör!

  En svensk maskinleverantör inom lantbruk, skogsbruk och entreprenad. Från och med 1 Oktober 2015 tog Dala Bil & Traktorverkstad AB ett steg framåt och blev återförsäljare av Trejons produktprogram som vi sedan tidigare haft servicen på i Hörbyområdet.

  Vi är återförsäljare av detta företags reservdelar till jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap. Flera av marknadens ledande varumärken ingår inom jordbruk och entreprenad.

   Ända sen första motorcykelmotorn, har Kawasaki kontinuerligt skapat nya tekniker i högpreserande motorer. Idag är modellerna fyllda med många Kawasakis tekniska funktioner som utvecklats under den långa historien. Vi är återförsäljare av ATV och MULE. Vi utför även service och tillhandahåller reservdelar.

    Genom att vårt samarbete med detta företag kan du köpa däck från ledande tillverkare och boka tid för byte, allt online. Snabbt, mycket bra priser och smidigt.

    Vårt samarbete med Nordisk Däckimport AB gör att du kan köpa däck och fälgar från de varumärken som är knutna till det här företaget till bra priser av oss.

    Vi är återförsäljare

    Har du frågor?

    Ring oss gärna eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

    Kawasaki

    Trejon

    svensk maskinleverantör inom lantbruk, skogsbruk och entreprenad

    Bil-
    verkstad

    Snabb service av din bil till ett bra pris