Traktorverkstad

På Dala Bil & Traktorverkstad AB:s lantbruksdel arbetar idag Lars Jönsson. Behöver du reparera din traktor, tröska, tallriksharv eller någon annan typ av jordbruksmaskin? Då kan vi lösa ditt problem snabbt och till ett bra pris i vår maskinverkstad.

Vi har varit i branschen länge och vet behovet av att snabbt kunna reparera en lantbruksmaskin, då det annars kan innebära att verksamheten stannar upp och att du kanske exempelvis inte får in skörden i tid.

För att snabbt kunna hjälpa dig har vi ett stort reservdelslager med delar till de flesta märkena på marknaden. Du kan såklart även köpa de reservdelar du behöver av oss och utföra reparationen själv.

Traktorservice du kan lita på

I vår välutrustade verkstad utför vi reparationer och service av din traktor och även andra jordbruksmaskiner. Var noga med serviceintervallerna på din maskin då dessa spelar stor roll både för din maskins funktion och för dess livslängd. Ett bra tips är du alltid kontrollerar olje- och vattennivå manuellt på morgonen. Mätare inne i hytten stämmer inte alltid och det handlar oftast om en dyrbar maskin. Kom gärna in och titta i vår nya visningshall där redan många maskiner hittat in.

Vill du boka tid för traktorservice eller service av någon annan jordbruksmaskin eller redskap är du välkommen att ringa oss eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Trejon

From 1 Oktober 2015 tog Dala bil och traktor ett steg framåt och blev återförsäljare av Trejons produktprogram som vi sedan tidigare haft servicen på i Hörbyområdet.

Med detta vill vi välkommna våra två “nygamla” säljare Mattias Nilsson och Anders Nilsson till Dala-gänget och hoppas de ska kunna tillgodose såväl gamla som nya kunders behov i största möjliga utsträckning.

Kawasaki

Trejon

svensk maskinleverantör inom lantbruk, skogsbruk och entreprenad

Bil-
verkstad

Snabb service av din bil till ett bra pris