Bilverkstad

Snabb service av din bil till ett bra pris.

På vår bilverkstad utanför Hörby tar vi hand om dig och din bil. Hos oss får du alltid personlig bilservice utan dröjsmål till ett konkurrenskraftig pris.

Vi tar in de flesta bilmärken och använder oss av Bosch diagnossystem för felsökningar m.m. Genom att vår bilverkstad är ansluten till BDS kan du känna dig trygg i att få fackmannamässig service där vi bara använder reservdelar från välkända märken. Detta gör att dina garantier från tillverkaren ej påverkas och att du kan få rätt stämplar i din servicebok.

Dags för bilservice

Då tar vi gärna hand om detta åt dig. Räcker inte tiden till? Vi ombesörjer också besiktning av din bil, meddela vid bokning. Du har möjlighet att hyra lånebil under tiden som din bil är inne för service hos oss.

Andra exempel på vad vi fixar i vår bilverkstad är:

  • Kamremsbyte
  • Växellådsproblem
  • Reparation eller byte av vattenpump och generator
  • Underkända lampglas
  • Underkänd släpvagn

Behov av att besöka en verkstad?

Fått punktering eller har du fått anmärkning på mönsterdjupet på dina däck? Vi har flera däckmärken till bra priser. Vad det än kan tänkas du behöver hjälp med så tveka inte att ringa och diskutera saken med oss.

Sevicedags eller underkända lampglas?

Vi ombesörjer också besiktning till din bil, meddela vid bokning. Kontakta oss om din bil är i behov av att besöka en verkstad, ring oss eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Varmt välkommen!

Hyr lånebil under tiden din bil repareras.

Punktering eller dåligt mönsterdjup?

Vi har flera olika märken till vettiga priser.

Är din AC trasig? Vi hjälper dig!

Vi provtrycker systemet för att hitta eventuella läckage och fyller ditt system från 800:-

Bil-
verkstad

Snabb service av din bil till ett bra pris